Voor wie zijn wij er?

Rijnbulant helpt iedereen die extra hulp kan gebruiken om de eigen kracht en zelfredzaamheid te vergroten. Zodat zij weer zelf  aan het roer van hun eigen leven staan.

Rijnbulant biedt individuele begeleiding op maat.

Wij helpen:

Kinderen

Maak je je zorgen om de ontwikkeling van jouw kind en zie je dat jouw kind bijvoorbeeld snel boos wordt of angstig is? Spijbelt hij of zij regelmatig van school of voelt jouw kind zich eenzaam of down? Door één op één begeleiding vanuit onze gezinspedagogen worden jij en je kind sneller en effectiever geholpen om deze uitdagingen te overwinnen.

Rijnbulant - Voor ambulante begeleiding aan de Rijn
Rijnbulant - Voor ambulante begeleiding aan de Rijn

Jongeren / jong volwassenen

Heb je hulp nodig bij het vinden of behouden van werk of dagbesteding? Voel je je eenzaam en zou je graag meer de deur uit willen? Of kun je wat hulp gebruiken bij je financiën om deze op orde te krijgen? Wij kunnen je hierbij helpen en doen dat wanneer en waar jij wilt!

Gezinnen

Liggen jullie in het gezin met elkaar overhoop en is er bijvoorbeeld sprake van psychische problemen bij een of meerdere leden in het gezin. Door onze ervaren hulpverleners kunnen we jullie er bij helpen om een veilig en leefbaar leefklimaat te creëren.

Rijnbulant - Voor ambulante begeleiding aan de Rijn

Contact met ons opnemen?